Hotel + vlucht

Heb je geen zin om alles los te boeken? Maak dan gebruik van een pakketreis, hiermee regel je alles voor je vakantie in Kroatië in één boeking. Het hotel, de vlucht en zelfs de transfer van en naar het vliegveld zitten hierbij inbegrepen.

Luxe hotel in Kroatië
luxe-hotel-kroatie-adults-only

Snel en eenvoudig!

Een pakketreis boek je snel en eenvoudig bij de onderstaande reisaanbieders. Het kan voordeliger zijn om een vlucht, hotel en transfer apart te boeken, maar dit is veel meer werk. Wanneer je snel en eenvoudig een vakantie wilt regelen zonder veel werk, is een pakketreis boeken de beste mogelijkheid. Wanneer je toch liever alles los wilt boeken, bekijk dan onze vliegtickets pagina en onze hotel pagina.

Aanbieders vlucht + hotel

TUI

Logo TUITUI staat er om bekend dat zij snelle vroeg boekers belonen met kortingen tot wel €100,-. Daarnaast hoef je bij het boeken van een pakketreis tot 6 weken vóór vertrek geen aanbetaling te doen, dit geldt echter wel alleen bij snel boekers.

Bekijk aanbod

De Vakantie Discounter

de vakantie discounter logo
Campings, appartementen en hotels, de Vakantie Discounter heeft het allemaal! Vaak is de vlucht + accommodatie bij de prijs inbegrepen, je kunt meestal alleen naar Kroatië vliegen via Nederland en Duitsland bij de Vakantie Discounter.

Bekijk aanbod

Prijsvrij

Logo PrijsvrijPrijsvrij biedt steeds meer vakanties aan naar Kroatië, zowel vakanties met de auto als met het vliegtuig! Bij prijsvrij vind je gemakkelijk een vakantie die bij jou past en aan alle eisen voldoet, bekijk het aanbod van Prijsvrij door te klikken op de link.

Bekijk aanbod

D-Reizen

D-Reizen logo
Eenvoudig en snel je vakantie samen stellen met D-Reizen! Wekelijks selecteert D-Reizen een zogeheten top 10 last minute reizen samen, waardoor je vaak voor een spotprijsje toch nog last minute op vakantie kan!

Bekijk aanbod

Sunweb

Sunweb logoVeel hotels en appartementen naar Kroatië inclusief vlucht & vervoer. Sunweb beloont vroeg boekers met diverse voordelen zoals het gratis annuleren en gratis omruilen. Hier zitten echter wel bepaalde voorwaarden aan, zoals het boeken vóór een bepaalde datum.

Bekijk aanbod

All Tours

All Tours logo
Meer dan de helft van de gasten die boekt bij Alltours verblijft in een accommodatie die exclusief is te boeken is via Alltours. Deze bestaan niet alleen uit vakantiecomplexen van de allsun hotelketen, alltoura hotels, holiday en sunline maar ook speciaal geselecteerde accommodaties die voldoen aan strenge normen.

Bekijk aanbod