logo ontdek kroatie

Luchthavens

Vliegvelden Kroatië

Vanuit Nederland zijn er op dit moment zeven directe vluchten naar Kroatië, variërend van vliegvelden op het vaste land tot aan vliegvelden op grote eilanden. Het aantal vluchten vanuit Nederland naar Kroatië is de afgelopen jaren flink gestegen, steeds meer Nederlanders weten populaire stedentrip plaatsen zoals Dubrovnik, Split en Zagreb te vinden. Vanuit Nederland gaan er directe vluchten naar de volgende Kroatische luchthavens:

Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit een Duitse of Belgische luchthaven te vliegen. In België ligt Brussel Charleroi het meest voor de hand, omdat deze luchthaven simpelweg de meeste vluchten naar Kroatië aanbiedt. En in Duitsland liggen de luchthavens van Düsseldorf en Keulen het meest voor de hand, omdat deze het dichtst bij de grens liggen en veel vluchten aanbieden naar steden in Kroatië.

Combineer een vliegvakantie met een top camping!

Autoverhuur

Je kunt natuurlijk een auto huren bij aankomst bij een van de luchthavens, maar wanneer je dit liever allemaal van tevoren geregeld wilt hebben, neem dan eens een kijkje op onze pagina over het huren van een auto in Kroatië.

Plattegrond / kaart vliegvelden Kroatië