Appartement Kroatië huren

De meeste appartementen in Kroatië hebben net zoals hotels vaak gelijkwaardige faciliteiten zoals een zwembad en receptie. Ook zie je tegenwoordig vaak dat je voor gemeenschappelijk gebruik, ook gebruik kunt maken van tuinmeubelen en grill mogelijkheden. Het huren van een appartement in Kroatië wordt steeds populairder, simpelweg omdat het veel geld scheelt in vergelijking met een hotel.

Een appartement in Kroatië
kroatie-apartement-zwembad

Ideaal en goedkoop!

Voor gezinnen met (kleine) kinderen is een appartement zeer geschikt, de faciliteiten zijn vergelijkbaar met een hotel en het bespaard veel geld ten opzichte van een hotel. Vaak hebben de appartementen een eigen tuintje op de begane grond inclusief zwembad. Tevens vind je de meeste appartementen langs de kustlijn van Kroatië, hier betaal je over het algemeen iets meer voor dan appartementen in het binnenland, puur om de ligging. Wil je nog meer ruimte en rust? Bekijk dan eens onze pagina over vakantiehuizen in Kroatië!

Goedkoop een appartement boeken!

TUI

Logo TUITUI staat er om bekend dat zij snelle vroeg boekers belonen met kortingen tot wel €100,-. Daarnaast hoef je bij het boeken van een pakketreis tot 6 weken vóór vertrek geen aanbetaling te doen, dit geldt echter wel alleen bij snel boekers.

Bekijk aanbod

De Vakantie Discounter

de vakantie discounter logo
Campings, appartementen en hotels, de Vakantie Discounter heeft het allemaal! Vaak is de vlucht + accommodatie bij de prijs inbegrepen, je kunt meestal alleen naar Kroatië vliegen via Nederland en Duitsland bij de Vakantie Discounter.

Bekijk aanbod

Prijsvrij

Logo PrijsvrijPrijsvrij biedt steeds meer vakanties aan naar Kroatië, zowel vakanties met de auto als met het vliegtuig! Bij prijsvrij vind je gemakkelijk een vakantie die bij jou past en aan alle eisen voldoet, bekijk het aanbod van Prijsvrij door te klikken op de link.

Bekijk aanbod

D-Reizen

D-Reizen logo
Eenvoudig en snel je vakantie samen stellen met D-Reizen! Wekelijks selecteert D-Reizen een zogeheten top 10 last minute reizen samen, waardoor je vaak voor een spotprijsje toch nog last minute op vakantie kan!

Bekijk aanbod

Sunweb

Sunweb logoVeel hotels en appartementen naar Kroatië inclusief vlucht & vervoer. Sunweb beloont vroeg boekers met diverse voordelen zoals het gratis annuleren en gratis omruilen. Hier zitten echter wel bepaalde voorwaarden aan, zoals het boeken vóór een bepaalde datum.

Bekijk aanbod

Booking.com

Logo Booking.com
De grootste in het aanbieden van hotels en appartementen wereldwijd. Booking.com biedt een breed en duidelijk overzicht van verschillende accommodaties in Kroatië. Ook kun je bij Booking.com zelf zoeken en filteren op bijvoorbeeld de prijs.

Bekijk aanbod