logo ontdek kroatie

Kaart

Kaart Kroatië

Deze interactieve kaart van Kroatië toont de plattegrond met de belangrijkste en meest populaire provincies, gebieden, eilanden, plaatsen en bezienswaardigheden aan. Daarnaast hebben wij ook kaarten met de populairste campings, bezienswaardigheden, plaatsen, een overzicht met de vliegvelden met een directe vlucht naar Nederland en de kaart van Istrië

Klik op een gemarkeerde plaats of bezienswaardigheid om informatie en foto’s te bekijken, zo kun je dus al een beetje Kroatië ontdekken. » kaart in volledig venster

Kaart plaatsen en bezienswaardigheden

Kaart Istrië

Kaart Istrië wegen en bezienswaardigheden

Kaart per plaats

Wij hebben over alle plaatsen op onze site een uitgebreid artikel geschreven inclusief een kaart / plattegrond. Klik op de desbetreffende plaats om te kijken waar het ligt, wat er te doen is en welke campings en hotels er in de buurt zijn:

Kaart populaire campings

Naast de kaart met de meest populaire plaatsen en bezienswaardigheden, hebben wij ook een interactieve kaart gemaakt van de meest populaire campings in Kroatië. Klik op een gemarkeerde camping om informatie en foto’s te bekijken. Wil je direct meer weten over een bepaalde camping? Bekijk dan onze camping pagina.

» kaart in volledig venster

Kaart nationale parken

Kroatië telt in totaal 8 nationale parken waar je betoverd wordt door de hoogste watervallen, de mooiste eilanden en indrukwekkende landschappen. Bekijk hieronder het PDF bestand met een overzicht van alle nationale parken van Kroatië.

Kaart nationale parken

Kaart vliegvelden

Het aantal vluchten vanuit Nederland naar Kroatië is de afgelopen jaren flink gestegen, steeds meer Nederlanders weten populaire stedentrip plaatsen zoals Dubrovnik, Split en Poreč,

te vinden. Bekijk ook onze vliegvelden pagina. Vanuit Nederland gaan er directe vluchten naar de volgende Kroatische luchthavens:

» Kaart in volledig venster 

Overige kaarten

Download de kaarten van de verschillende nationale parken hier apart:

Kaart bezienswaardigheden

Wij hebben over alle bezienswaardigheden op onze site een uitgebreid artikel geschreven inclusief een kaart / plattegrond. Klik op de desbetreffende bezienswaardigheid om te kijken waar het ligt, wat er te doen is en welke campings en hotels er in de buurt zijn: