logo ontdek kroatie

Camping Adriatic

Camping Adriatic gelegen op 3 km van Primosten is een gezellige camping met vriendelijk personeel, prima sanitair en een restaurant waar je uitstekend kunt eten. Het ligt op loop- en fietsafstand van de plaats Primosten en ook nabijgelegen plaatsen als Sibenik en Trogir kun je snel bezoeken.
Het strand van Camping Adriatic bij Primosten in kroatie
31,-

Camping Adriatic

Positief beoordeeld door:

Een grote terrassencamping direct aan zee!

Met een capaciteit van 1600 gasten en een gemiddelde grootte van 110 m2 per staanplaats biedt Camp Adriatic ruimte voor elk type vakantiegangers. Of je nu een tent, caravan of camper meeneemt, over de omvang van de staanplaatsen hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. Ruimte genoeg!

Voordelig Camping Adriatic boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

Camping informatie

Kies je type verblijf

Staanplaatsen op Camping Adriatic bij Primosten in kroatie

Staanplaatsen

Stacaravan boeken in kroatie

Stacaravans

Stacaravans op camping krk in kroatie

Mobile Homes

Foto's

Leuke campings in de buurt

Zit je te twijfelen over deze veel geboekte camping in de buurt van Sibenik? Kijk dan eens tussen ons complete overzicht met meer leuke Kroatië campings!

We hebben hieronder een zorgvuldig samengestelde selectie van veel geboekte campings, gebaseerd op de hoogste beoordelingen van ANWB, Zoover, Google en onze eigen ervaringen op de betreffende campings. Elk van deze campings heeft minimaal 4 uit 5 sterren op de ANWB-website én Google-reviews*. Dus je kunt erop vertrouwen dat deze campings door honderden andere toeristen zijn goedgekeurd!

Aanbieders & prijzen

Camping Adriatic heeft een redelijk aanbod in staanplaatsen en accommodaties. Zij bieden zowel staanplaatsen als mobile homes aan. Bekijk hieronder de beschikbaarheid en prijzen van de goedkoopste en meest gekozen reisaanbieders voor Camping Adriatic.

Boek en hoor bij de duizenden Nederlanders en Belgen die deze zomer voor Kroatië kiezen als vakantiebestemming!

Voordelig Camping Adriatic boeken? Bekijk de 4 goedkoopste aanbieders!

Bespaar jezelf tijd én vergelijk direct het aanbod, de prijzen & beschikbaarheid: