Camping Polari 

Camping Polari is een veelzijdige camping dichtbij het idyllische Rovinj in Istrië. Het strand van de camping is gecertificeerd met de blauwe vlag award, deze award wordt uitgereikt aan stranden die voldoen aan strenge eisen zoals waterkwaliteit en schone faciliteiten. De camping organiseert elke dag verschillende activiteiten voor jong en oud, je hoeft je er dus absoluut niet te vervelen!

Camping Polari
Camping Polari zwembad
Camping Polari sport
camping-polari
camping-polari-zwembad
camping-polari-sport
previous arrow
next arrow

Dé camping van Rovinj

Fietsen, zwemmen, duiken surfen? Alles is mogelijk op Camping Polari! De camping ligt aan een prachtige baai met rotsen en kiezels. Vanaf de camping is er een fietspad aangelegd die rechtstreeks in verbinding ligt met Rovinj, na de kleine fietstocht kun je genieten van een ijskoud biertje op een van de terrassen in Rovinj. Bekijk voor meer informatie de onderstaande website.

Staanplaats

Op zoek naar een staanplaats? Staanplaatsen zijn al te boeken vanaf €70,50 per week. Boek direct via de onderstaande link!

Boek nu Camping Polari!

Veel animatie & recreatie

Op de camping wordt er ook aan de kids gedacht; spelen in de speeltuinen of toch spetteren in het zwembad? Ook heeft de camping een kidsclub en worden er creatieve workshops georganiseerd door de organisatie. In de avond is er een kinderdisco met de welbekende liedjes! Voor meer informatie over Rovinj, klik op de onderstaande link:

Moderne acommodaties

Polari heeft een ruim aanbod in accommodaties, waaronder safari- en glamping tenten voor wanneer je houdt van wat meer luxe. Bekijk hieronder de prijzen en beschikbaarheid van Camping Polari.

Kaart / plattegrond Camping Polari