logo ontdek kroatie

Istralandia Waterpark

Vind jouw droomcamping!

Een wild & water-avontuur in Istralandia waterpark in Kroatië

Dit razend populaire waterpark is de perfecte plek voor een avontuurlijk dagje erop uit met het hele gezin tijdens een vakantie in Istrië. Met zijn vele glijbanen en zwembaden biedt Istralandia spanning, plezier en entertainment voor zowel jong als oud. Waterpark Istralandia is een populaire attractie in Istrië, waarom? Je leest het in deze blog!

Istralandia Aquapark ligt in Novigrad, Kroatië. Het is gelegen dicht bij vele populaire Kroatische plaatsen, naast Novigrad liggen ook plaatsen als Porec, UmagVrsar en Rovinj op rij-afstand van het park. Het aquapark zelf is enorm, met meer dan 10 hectare land dat volledig in het teken staat van onvergetelijke ervaring bieden aan bezoekers.

Voor ieder wat wils

Het klinkt cliché, maar Istralandia heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een spannende rit in één van de vele glijbanen of een ontspannende dag bij het zwembad wil relaxen, dit aquapark heeft het allemaal! De hoogtepunten zijn onder meer een scala aan waterglijbanen, variërend van kamikazeglijbanen tot rustige gezinsglijbanen, een piratenschipzwembad met interactieve spelletjes voor de kids en twee grote golfslagbaden.

Waterglijbanen en zwembaden in overvloed!

Istralandia beschikt over meer dan 20 verschillende waterglijbanen en 10 zwembaden (zowel binnen- als buitenzwembaden). Een van de meest populaire attracties is de Kamikaze Slide – een snelle glijbaan die je door donkere tunnels voert voordat je in een diep valt. De Black Hole Slide: dit is een spannende rit die je door volledige duisternis voert voordat je duikt in een zwembad. Ook is er gedacht aan gezinsvriendelijke attracties.

Bijvoorbeeld de: Family Slide – een langzame glijbaan geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ook zijn er verschillende lazy rivers waar je gewoon achterover kunt leunen en ontspannen terwijl rustig mee drijft met de stroming van de rivier.

Praktische informatie

Er zijn kluisje te huur om je waardevolle spullen te kunnen opbergen. Ook is er gedacht aan eten- en drinken in waterpark Istralandia, want met acht restaurants, bars en snackbars is er genoeg te eten en drinken te vinden. Istralandia hanteert prijzen gebaseerd op de lengte van bezoekers, met kortingen voor kinderen onder 1 meter of ouderen van 70 jaar en ouder.