Camping Stella Maris

De heerlijke familiecamping Stella Maris bij Umag ligt direct aan de Adriatische Zee en behoort tot het luxe Stella Maris Resort. Wat betekent dat de camping van alle moderne gemakken is voorzien alles is aanwezig voor een fantastische vakantie!

Camping Stella Maris in Umag
camping-stella-maris-umag

 

Zwembaden & Strand

In 2018 is Camping Stella Maris opgeknapt met een nieuw zwembadcomplex, nieuwe speeltuinen en de renovatie van het bestaande restaurant. Het zwembadcomplex is mooi aangelegd en bestaat uit een diep zwembad en 2 aparte kinderbaden. Er zijn voldoende ligbedden rond de zwembaden om op te loungen. Je kunt kiezen uit meerdere stranden, van zandstranden tot rotsplateau- en kiezelstranden. Langs de camping ligt het strand die meerdere malen is uitgeroepen tot mooiste strand van Kroatië!

Camping Stella Maris Direct Boeken:

Voorzieningen & Faciliteiten

Als je van een actieve vakantie houdt, hoef je je bij Stella Maris niet te vervelen! Er zijn 16 tennisbanen, een voetbalveld, een beachvolleybalveld en tal van watersporten. Duiken behoort tot de mogelijkheden, met een duikschool direct naast de camping. Voor de kinderen is er een leuke kinderclub en 's avonds zijn er vaak leuke shows om naar te kijken.

Moe van het koken na een dag in de zon? Dompel je dan onder in een van de restaurants van Camping Sol Stella Maris.

Omgeving Camping Stella Maris

Umag bereik je gemakkelijk met de fiets of een wandeling langs de kust, want Camping Stella Maris ligt niet ver van het centrum van deze prachtige stad. Daarnaast is ook Porec, Vrsar, Rovinj en Pula gemakkelijk met de auto te bereiken vanuit Camping Stella Maris. En wil je eens iets anders beleven? Neem dan de snelle draagvleugelboot die je in slechts een paar uur naar Venetië, aan de andere kant van de Adriatische Zee, brengt!