Camping Val Saline in Rovinj

Op Camping Val Saline geniet je van de fantastische ligging direct aan zee, deze familiecamping is dé vakantiebestemming voor het hele gezin! Voor iedereen die houdt van een actieve vakantie is deze camping werkelijk ideaal! Maar ook voor vakantiegangers die willen relaxen op het strand of langs het zwembad is deze camping geschikt.

previous arrow
next arrow
Slider

Op de camping vind je voldoende voorzieningen en faciliteiten zoals een supermarkt, bars, kiosk en een restaurant. Voor de kinderen is er een speeltuin, een waterpark in zee en een kinderdisco. Voor de wat ouderen worden er sporttoernooien georganiseerd, muziekavonden en lessen aqua-aerobics.

En in de avond kun je natuurlijk rustig even wat drinken in de beachbar terwijl de kinderen zich vermaken bij de kinderdisco. De zwembaden op de camping liggen bij het strand, deze zijn gevuld met zeewater. Val Saline ligt in een prachtige omgeving en ligt op ongeveer 7 kilometer afstand van Rovinj. Voor meer informatie over Rovinj, klik hier.

Voor informatie over de prijzen en beschikbaarheid van Camping Val Saline, bekijk hieronder de door ons geselecteerde aanbieders.

Bekijk aanbiedingen en beschikbaarheid:

Kaart / plattegrond Camping Val Saline

Right Menu Icon