Camping Stobrec

Niet de grootste camping van Kroatië, maar wel een hele gezellige! Camping Stobrec ligt in gelegen in het plaatsje Stobrec en heeft een eigen privé kiezelstrand die alleen voor campinggasten bedoeld is. In Stobrec zelf vind je diverse restaurants, bars en cafés, maar wil je liever het schitterende Split ontdekken? Pak dan de bus vanuit Stobrec, die brengt je binnen 15 minuten naar Split.

previous arrow
next arrow
Slider

Maar ook op de camping is het mogelijk om een hapje te gaan eten of drinken in het restaurant of de bar. Daarnaast kan er ook gewoon eten gehaald worden in de supermarkt op de camping. Voor de sportievelingen op de camping is er een animatieteam die voor jong en oud activiteiten organiseert.

Het animatieprogramma voor volwassenen bestaat uit aqua aerobics, aqua zumba, fitness en pilates. Voor de kids zijn er sportwedstrijden, spelletjes, mini-karaoke en natuurlijk meerdere zwembaden om in te plonsen. Ook is het voor jong en oud mogelijk om waterfietsen en kajaks te huren of gebruik te maken van de sportvelden. Informatie over alles wat het naastgelegen Split te bieden heeft, klik op de onderstaande link

Bekijk hieronder de prijzen en beschikbaarheid van de door ons geselecteerde aanbieders van Camping Stobrec.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Kaart / plattegrond Camping Stobrec

Right Menu Icon