Camping Lanterna

Camping Lanterna is al vele jaren een van de beste en meest populaire campings van Kroatië. Je overnacht in het plaatsje Tar in Istrië, vanuit hier kun je gemakkelijk Poreč, Novigrad, Vrsar en zelfs Venetië bezoeken met de taxiboot. De camping is erg groot en beschikt over een 3 kilometer lang rots- en kiezelstrand. Tevens zijn de stranden van Camping Lanterna voorzien van de blauwe vlag award.

previous arrow
next arrow
Slider

De camping beschikt over ruime staanplaatsen, luxe accommodaties en ook zijn er prachtige glamping tenten. Het mooie van deze camping is dat ze elk jaar weer de camping willen verbeteren door middel van nieuwe innovaties. In 2019 zijn bijvoorbeeld diverse sanitaire voorzieningen gerenoveerd, is er een nieuwe speeltuin gebouwd en 3 kilometer lang fietspad aangelegd.

Staanplaats

Op zoek naar een staanplaats? Staanplaatsen zijn al te boeken vanaf €83,- per week. Boek direct via de onderstaande link!

Vergelijk Goedkoopste Aanbieders:

Voorzieningen & faciliteiten

Verder is er een centraal plein met diverse winkeltjes zoals: een bakker, de supermarkt, een restaurant en een fruit- en groentemarkt. De hele dag door worden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd, er is dus echt sprake van een gezellige familiecamping!

Camping Lanterna beschikt over meerdere zwembaden, deze zwembaden zijn voorzien van glijbanen, speeltoestellen en een groot piratenschip. In 2017 is het familiezwembad zelfs nog verder uitgebreid en daardoor zijn alle zwembaden op de camping verwarmd. In 2017 heeft het zwembad bij het strand nieuwe waterspeeltoestellen gekregen, voor de kinderen is er op het gebied van water genoeg te beleven! Tot slot zijn er ook op het water allerlei activiteiten te ondernemen zoals: surfen, waterskiën, zeilen en het huren van een bootje.

Kaart / plattegrond Camping Lanterna

Right Menu Icon