Camping Lanterna in Porec boeken?

Camping Lanterna is al vele jaren een van de beste en meest populaire campings van Kroatië. Je overnacht in het plaatsje Tar in Istrië, vanuit hier kun je gemakkelijk Poreč, Novigrad, Vrsar en zelfs Venetië bezoeken met de taxiboot. De camping is erg groot en beschikt over een 3 kilometer lang rots- en kiezelstrand. Tevens zijn de stranden van Camping Lanterna voorzien van de blauwe vlag award.

Camping Lanterna
Camping Lanterna plein
Camping Lanterna strand
Camping Lanterna accommodaties
camping-lanterna
camping-lanterna-plein
camping-lanterna-strand
camping-lanterna-accommodaties
previous arrow
next arrow

De camping beschikt over ruime staanplaatsen, luxe accommodaties en ook zijn er prachtige glamping tenten. Het mooie van deze camping is dat ze elk jaar weer de camping willen verbeteren door middel van nieuwe innovaties. In 2019 zijn bijvoorbeeld diverse sanitaire voorzieningen gerenoveerd, is er een nieuwe speeltuin gebouwd en 3 kilometer lang fietspad aangelegd.

Staanplaats

Op zoek naar een staanplaats? Staanplaatsen zijn al te boeken vanaf €83,- per week. Boek direct via de onderstaande link!

Vergelijk Goedkoopste Aanbieders:

Voorzieningen & faciliteiten

Op Camping Lanterna kun je elke dag genieten van culinaire gerechten uit Istrië in twee restaurants en een pizzeria! Maak dan een wandeling over het grote plein en koop kleding, sieraden en nog veel meer bij de verschillende kraampjes. Op Camping Lanterna zijn verschillende supermarkten en kleine bakkerijen. Het uitgaanscentrum is een ontmoetingsruimte voor de jeugd met poolbiljart, speelautomaten en diverse andere spannende spellen. Een kwartiertje lopen vanaf de camping brengt je bij de discotheek, daar kun je tot diep in de ochtend dansen.

Het enthousiaste animatieteam organiseert minidisco, shows en musicals in restaurant Adria met direct uitzicht op de prachtige baai! Verder is er een centraal plein met diverse winkeltjes zoals: een bakker, de supermarkt, een restaurant en een fruit- en groentemarkt. De hele dag door worden er voor jong en oud activiteiten georganiseerd, er is dus echt sprake van een gezellige familiecamping!

Zwembaden & Strand

Er zijn twee zwembadcomplexen op Camping Lanterna. Het hoofdzwembad en het kinderbad met ligweiden bevinden zich in de baai. Het andere zwembad ligt in het prachtige bos en is vooral geschikt voor kleinere kinderen. Terwijl je zonnebaadt op de grote ligweide, beleven de kids veel plezier in de speeltuin.

In 2017 is het familiezwembad zelfs nog verder uitgebreid en daardoor zijn alle zwembaden op de camping verwarmd. In 2017 heeft het zwembad bij het strand nieuwe waterspeeltoestellen gekregen, voor de kinderen is er op het gebied van water genoeg te beleven! Ook zijn er ook op het water allerlei activiteiten te ondernemen zoals: surfen, waterskiën, zeilen en het huren van een bootje.

Omgeving 

Na een paar minuten met de auto bereik je de oude en bekende stad Porec met zijn vele smalle straatjes, authentieke pleintjes en een veelvoud aan restaurants en winkels. Tussen Umag en Porec ligt Aquapark Istralandia, een groot waterpark ideaal voor een familievakantie! Ook kun je de auto pakken naar plaatsen als Rovinj, Vrsar, Pula en zelfs Opatija.

Campings in de buurt

Kaart / plattegrond Camping Lanterna