Camping Bi Village in Fazana

Camping Bi-Village is een grote camping vlakbij Pula die erg levendig en sfeervol is. De camping is gelegen naast een prachtig lang wit kiezelstrand, waar je kunt genieten van het uitzicht op zee. Bij een grote camping horen natuurlijk veel faciliteiten en voorzieningen, dat is op deze camping absoluut het geval! Ook staat Camping Bi Village er om bekend dat zij ruime staanplaatsen hebben.

previous arrow
next arrow
Slider

Echte familiecamping

Ook voor de kinderen is door de verschillende sportmogelijkheden, een dagelijks animatieprogramma en de zwembaden deze camping uitermate geschikt! Alle zwembaden zijn voorzien van zoetwater en hebben een kindergedeelte. Ook op het strand is er genoeg te beleven, zo kun je er duiken, windsurfen, op de bananenboot en zelfs ook jetski’s huren. Het naastgelegen strand op de camping is voorzien van de blauwe vlag award, deze award wordt uitgereikt aan stranden die goed onderhouden worden en schoon zijn.

Staanplaatsen

Op zoek naar een staanplaats? Staanplaatsen zijn al te boeken vanaf €133. Boek direct via de onderstaande link!

Vermaak & animatie

In de avond kun je plaatsnemen in het grote amfitheater om je te vermaken door het animatieteam. Elke avond worden er toneelstukjes en/of musicals opgevoerd om zo het publiek te vermaken. Verder zijn er op de camping diverse eet- en drinkgelegenheden om maximaal te genieten van je vakantie. Ook de ligging van de camping is perfect, je hebt namelijk uitzicht op de Brioni eilanden en vanuit het naastgelegen Fažana kun je hier eenvoudig met de boot heen reizen. Voor meer informatie over het Nationaal Park Brijuni en Pula klik op de onderstaande links:

Voor informatie over de prijzen en beschikbaarheid van Camping Bi Village, bekijk hieronder de door ons geselecteerde aanbieders.

Bekijk aanbiedingen en beschikbaarheid:

Kaart / plattegrond Camping Bi Village

Right Menu Icon