Aminess Maravea Camping Resort in Novigrad

Dit prachtige resort ligt in Novigrad, Kroatië en heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en leuke vakantie. Met zijn prachtige ligging en een breed scala aan faciliteiten is Aminess Maravea Camping Resort de perfecte plek om te genieten van een zomervakantie in Kroatië.

Aminess maravea camping in Kroatië
Aminess maravea camping in Kroatië
aminess-maravea-camping-resort-kroatie
aminess-maravea-camping-resort-kroatie
previous arrow
next arrow

Het resort biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder meerdere zwembaden, schone sanitair gebouwen, een privéstrand en restaurants. Doordat er zoveel faciliteiten en voorzieningen zijn, is het nergens echt druk. Ook zijn er tal van activiteiten om jouw bezig te houden, van tennis en volleybal tot kajakken en windsurfen.

Bekijk de beschikbaarheid, het aanbod en de prijzen door de te klikken op de onderstaande reisaanbieders.

Dingen om te doen

Naast de voorzieningen die beschikbaar zijn op Aminess Maravea Camping Resort, zijn er ook genoeg dingen te doen in de omgeving. Novigrad is de thuisbasis van verschillende stranden waar je kunt zonnebaden, zwemmen en relaxen. Er zijn ook veel restaurants en cafés waar je kunt genieten van de lokale keuken met Istrische specialiteiten.

En als je op zoek bent naar wat geschiedenis en cultuur, dan zijn er verschillende musea en monumenten die je kunt bezoeken. Wil je het iets verder zoeken dan het naastgelegen Novigrad, bezoek dan ook zeker Porec, Vrsar en Rovinj. Deze plaatsen zijn allemaal uitstekend en snel te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Restaurants & Bars

Als je trek krijgt op Aminess Maravea Camping Resort, zijn er verschillende eetgelegenheden. Er is een zelfbedieningsrestaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch en diner. Op het menu staan ​​zowel Kroatische als internationale gerechten, dus er is voor ieder wat wils.

Ook is er een pizzeria als je zin hebt in iets snels en gemakkelijks. En mocht je in de avond willen genieten van een ijskoude cocktail of een heerlijk Kroatische biertje van de tap, bezoek dan een sfeervolle bar van Camping Aminess Maravea Resort.

Campings in de buurt