Camping Zelena Laguna 

Camping Zelena Laguna ligt ongeveer 5 kilometer ten zuiden van Poreč. Deze 4 sterren camping ligt in het gelijknamige toeristische resort en biedt onderdak aan zo’n 2700 vakantiegangers. Camping Zelena Laguna is een modern uitgeruste camping met een aangename familiesfeer, de camping heeft dan ook activiteiten voor jong en oud.

previous arrow
next arrow
Slider

Dé familiecamping van Poreč

Dat Camping Zelena Laguna een 4 sterren camping is aan veel dingen terug te zien, bijvoorbeeld de goed onderhouden stranden en sanitaire punten op de camping. Deze worden allemaal keurig onderhouden en zijn hartstikke schoon. Ook de mogelijkheden met betrekking tot entertainment en sport zijn uitstekend voor elkaar; gasten kunnen deelnemen aan verschillende toernooien zoals strandvoetbal, beachvolleybal, tafeltennis en midgetgolf. Voor de wat jongere kinderen is er een miniclub en creatieve workshops.

Staanplaats

Op zoek naar een staanplaats? Staanplaatsen zijn al verkrijgbaar vanaf €171,- per week. Boek direct via de onderstaande link!

Boek nu Camping Zelena Laguna

* Prijzen o.b.v. 7 nachten

Verder is er een zwembad met een grote paddenstoel en zijn er glijbanen voor de kids. Ook zijn er voldoende eet- en drinkgelegenheden zoals restaurants, grills en bars. De ligging van deze camping is erg gunstig, met het toeristentreintje ben je in 15 minuten in het prachtige Poreč. Voor meer informatie over Poreč klik hier.

Voor informatie over de prijzen en beschikbaarheid van Camping Zelena Laguna, bekijk hieronder de door ons geselecteerde aanbieders.

Kaart / plattegrond Camping Zelena Laguna

Right Menu Icon