Camping Zaton

Camping Zaton ligt aan de Adriatische kust op zo'n 15 kilometer rijden van Zadar. Het azuurblauwe water, de moderne voorzieningen en de vele accommodaties maken Zaton tot een echte top camping! Daarnaast is de camping in 2017 compleet vernieuwd met onder andere twee nieuwe zwembaden.

previous arrow
next arrow
Slider

Moderne familiecamping

Tijdens de renovatie in 2017 is er veel vernieuwd, zoals het zwembadcomplex die nu voorzien is van meerdere zwembaden, een waterspeeltuin, diverse kinderbadjes, een waterglijbaan en een jacuzzi. Naast de zwembaden zijn er ook een hoop sanitaire gebouwen vernieuwd, deze hebben nu een moderne en hippe uitstraling! De camping biedt door de vele dennenbomen veel schaduw, hierdoor is het er goed te toeven.

Boek nu Camping Zaton

* Prijzen o.b.v. 7 nachten

Verveling onmogelijk!

In en rondom het water is het onmogelijk om je te vervelen, er is namelijk een ruim aanbod aan sporten waaronder waterskiën, parasailing, windsurfen, jetskiën en diverse andere sporten. Ook voor de allerkleinsten is het leuk om naar het strand te gaan, het strand loopt er namelijk geleidelijk af en hierdoor is het een stuk veiliger voor kinderen.

Pittoreske Nin

Wat je zeker niet mag missen is het pittoreske plaatsje Nin op loopafstand van de camping! In Nin kun je heerlijk eten en tegelijkertijd genieten van de historie van dit kleine plaatsje. Het is mogelijk om Nin lopend te bezoeken, maar ook rijdt er een treintje heen vanuit de camping.

Tot slot zijn er op de camping ontzettend veel faciliteiten en voorzieningen te vinden zoals een supermarkt, restaurants, bars, tennisbanen, bootverhuurders en een fitnesscentrum. Kortom; het is onmogelijk om je op deze camping te vervelen, bekijk de prijzen en beschikbaarheid hieronder.

Kaart / plattegrond Camping Zaton

Right Menu Icon