Camping Vestar

Gelegen direct aan een prachtige baai vlakbij Rovinj staat camping Vestar bekend om de vele mogelijkheden. Dagelijks worden er veel activiteiten georganiseerd door het animatieteam voor de kids, terwijl u ondertussen kunt genieten langs het zwembad of in de jacuzzi. De camping heeft een kinderzwembad en ook loopt het het strand geleidelijk af, wat fijn is voor de kinderen.

previous arrow
next arrow
Slider

Kleine camping

De camping is heeft plek voor ruim 700 plaatsen, voor Kroatische begrippen is dit geen grote camping in tegenstelling tot andere campings in Kroatië. De camping ligt in een rustige baai met op 5 kilometer afstand het authentieke Rovinj. Camping Vestar ligt direct aan het strand dat bijna twee kilometer lang is en bestaat uit kiezels en rotsen. Het zeewater is turquoise en kristalhelder, schitterend om te zien!

Op zoek naar een staanplaats? Boek direct via de onderstaande link!

Vermaak voor kinderen

Op het kampeerterrein is een groot buitenzwembad met daarnaast een veilig afgescheiden kinderzwembad. Ernaast is er een waterpark aangelegd met diverse speeltoestellen in het water, hier kunnen de kinderen zich uren vermaken. Voor meer informatie over het naastgelegen Rovinj, klik op de onderstaande link:

Faciliteiten & Voorzieningen

Op het gebied van eten heeft Camping Vestar een supermarkt, restaurants en bars en een winkeltje met groente en fruit. De camping verhuurd verschillende accommodaties zoals stacaravans, tenten en ook glamping accommodaties. Voor informatie over de prijzen en de beschikbaarheid, bekijk een van de onderstaande aanbieders.

Bekijk aanbiedingen en beschikbaarheid:

Kaart / plattegrond Camping Vestar

Right Menu Icon