Camping Belvedere

Camping Belvedere is mooie en vooral moderne camping met uitzicht op de idyllische eilanden voor de kust. Belvedere ligt op 5 kilometer afstand van het schilderachtige Trogir en op ongeveer 30 kilometer van Split. De camping is deels gelegen in een schaduwrijk pijnbomenbos en daardoor is het er in de zomer qua temperatuur goed te doen.

previous arrow
next arrow
Slider

Gelegen in het plaatsje Seget Vranjica ligt Camping Belvedere. De camping beschikt over veel nieuwe voorzieningen zoals sanitairgebouwen, trendy gestijlde restaurants, een moderne receptie en meer! Ook op Camping Belvedere is er een entertainmentprogramma voor jong en oud en zijn er volop watersportmogelijkheden aan zee zoals banaan varen, kajakken, parasailen en jetskiën.

Staanplaatsen

Op zoek naar een staanplaats? Boek direct via de onderstaande link!

Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuinen en is er een miniclub. De camping heeft een zoetwaterzwembad met uitzicht op zee. Wanneer je de omgeving wilt ontdekken is het mogelijk om scooters te huren of kano's voor op zee. Voor meer informatie over de naastgelegen plaatsen Trogir en Split:

De meeste staanplaatsen op de camping een prachtig uitzicht op zee met uitkijk op de eilanden voor de kust. Belvedere heeft verschillende accommodaties en voor ieder wat wils. Voor informatie over de prijzen en beschikbaarheid van Camping Belvedere, bekijk hieronder de door ons geselecteerde aanbieders.

Bekijk aanbiedingen en beschikbaarheid:

Kaart / plattegrond Camping Belvedere

Right Menu Icon